Bika szerelmi horoszkóp 2016

Bika horoszkóp 2016 - A Bika a föld elembe tartozik, a Vénusz az uralkodó bolygója. Kitartó, céltudatos, hatalmas energiákkal, de ennek ellenére feltűnően nagy türelemmel és empátiával rendelkező személyiségjegyeket hordoz. Türelme szinte végtelen, minden körülmények között képes higgadt maradni. Az előfordul, hogy döntéshelyzetben csak lassan és nehézkesen képes elhatározni mit is tegyen, főleg, ha valami nagyobb változásról kell döntenie.

Az újat nehezen fogadja be, szereti a stabil, megszokott helyzeteket és dolgokat. A legtöbb Bika pártolja, szereti és gyakorolja a különféle művészeti ágakat, sőt ilyen közegben él igazán. A családját minden másnál fontosabbnak tartja, mindent megtesz és megteremt számukra. Könnyen esik a lustaság, kényelmesség csapdájába, de amikor magába néz, erőt merít és átlendül ezen. Párját, gyermekeit védelmezi és óvja igazi Bika módjára. Aki egy Bikával él együtt, annak feltétlenül tudnia kell, hogy mennyire imádja a családját, de egyet soha ne tegyen vele, meg se próbálja őt megváltoztatni, mert akkor menekülőre fogja.

Az időnkénti megújulásra Bika is képes, de kizárólag önerőből, ahogy az ő gusztusa és tempója engedi. Szeretni való és szerethető emberek, de meg kell tanulnia mérsékelni kicsit önmagát, hisz az élet nem habos torta, az akadályokat venni kell és aztán visszatérnek dolgok a megszokott kerékvágásba. A Bikáról mindenkinek a vörös szín jut eszébe, ami érthető, hiszen természetére ez a legjellemzőbb, az elszántság, a dac és persze a kitartási is. Azonban ami a Bika jegyben született embert leginkább megnyugtatja, és jó hatással van rá, forrongó természetét csillapítja, az a rózsaszín, a kék minden halványabb árnyalata és nagyon szereti a természetre jellemző színeket, mint a halványzöld. Soha ne vegyél egy Bikának piros ruhát, vagy vörös, piros színű ajándékot. természeténél fogva arra van ugyanis szüksége, hogy folyton lángoló, forrongó lelkét a finomabb dolgokkal csillapítsa, ezért hallgat szívesen finomabb zenéket, és általában igen kifinomult a szépérzéke.

Bika (április 21 – május 21) 2016 évre

A Bikának
2016 évben nem kell különösebben izgalmas, váratlan fordulatokkal számolnia, munkahelyi problémák nem lesznek, minden megy a rendes kerékvágásban. Kapcsolataira azonban jó lesz odafigyelni, ideje lenne megtanulni, hogy egy apró vita, vagy egyet nem értés miatt nem szabad felrúgni sem egy barátságot, sem egy párkapcsolatot, nem lehet mindig mindenben igaza. Az év végére és 2016 elejére már teljesen visszatalál önmagához, és ebben a kellemes állapotban a legfőbb elfoglaltsága az lesz, hogy otthonát, környezetét szépítse és még kellemesebbé tegye. Az egészsége fizikailag kielégítő lesz, de nagyon el fog fáradni ebben az időszakban, biztosítson időt a pihenésre, kikapcsolódásra.


A Bika horoszkópja
a pénzügyek terén azt sugallja, hogy óvatosnak kell lenni. Viszont nem kell aggódni, hiszen a Bika nagyon jól tudja kezelni a pénzügyeit és nem hoz elhamarkodott döntést ilyen téren. Nagyon nagy erőbedobással törekednek arra, hogy ne legyenek anyagi gondjaik, így szeretnek mindent megteremteni maguknak. Az év közepe nagyon jó alkalom arra, hogy fizetés emelést kérjen és megpróbálja a főnökét meggyőzni.


A 2016-os horoszkópja a Bikának nagyon biztató, hiszen nagyon nagy egészségügyi problémákkal nem fog küszködni és el tudja kerülni a nagy megbetegedéseket, így szerencsésnek mondható e területen is. A Bikáknak sokat kell pihenni és kikapcsolódni, valamint a táplálkozásukat is meg kell valamilyen szinten változtatni. Szervi betegségekre vagy egyéb problémára nem kell számítaniuk. A Bika nyílt és őszinte tud maradni mindenkivel szemben, ezért mind  magánéleti mind a munkahelyi problémákat nagyon jól fogja tudni kezelni. Az eddigi ellentétek a főnökével elsimulnak és nem kell aggódnia amiatt, hogy esetleg konfliktus helyzetek alakulhatnak ki.

Ezért tanácsoljuk hogy a horoszkóp alapján gondolja meg, hogy miként vág neki a következő évnek, hiszen ahogyan láthatja elég jól fog önnek alakulni az elkövetkezendő időszak és nincs mitől tartania, ha pedig egyedül érzi magát problémáival, akkor nyugodtan fordulhat tanácsért a családjához vagy ahhoz aki a legközelebb áll önhöz.