Ikrek szerelmi horoszkóp 2016

Ikrek horoszkóp 2016 - Az Ikrek igen összetett személyiség, ahogy azt a csillagjegy neve is tükrözi. Sokszor felsőbbrendűség érzete keríti őket hatalmukba, máskor pedig, úgy érezhetik, mintha valóban két személyiségük lenne. nem könnyű egy Iker szülöttnek a beilleszkedés, de persze mindezt meghatározza  az őket körülvevő társaság, a család és általában a környezet. Hallatlanul nagyon mozgékonyak, mintha minden nap 24 órát pihennének, és úgy kezdenének meg egy új napot.

A fáradtságot mintha nem is ismernék, és ez nem csak fizikai, de szellemi állapotukra és képességeikre is jellemző. Állandóan hajtja az Ikreket az új iránti kíváncsiság, majd ki csattannak a túltengő energiától. Nagy életművész, érzelmi élete is fizikai állapotához hasonlóan szerteágazó és sokszor kicsapongó lehet. Az ikrek jegyűek kedvenc és jellemző színe a barna, abból is a finomabb, melegebb változat. Ez van rájuk a legnagyobb hatással, szeretik magukat körülvenni barna színű tárgyakkal és szívesen öltöznek a barna különféle árnyalataiba. Az Ikrek a Levegő jegyébe tartoznak, ez magyarázza meg a barna színhez való kötődésüket. Kapcsolataikban könnyen mozognak, könnyedén ismerkednek és a legtöbbször megfontoltak, csak nagy ritka esetben engednek annak az érzésnek, hogy könnyelműen fejest ugorjanak kétes kimenetelű helyzetekbe. kiváló humorérzékkel bírnak az Ikrek, lételemük a viccelődés és a jó hangulat.

A kettősség persze itt is fellelhető, hiszen a jókedvű Ikreknél is gyakorta előfordulhat, hogy látszólag minden ok nélkül zárkózottá válnak, és problémáikat maguk akarják megoldani. Aki egy Ikreket választ párjául az érzelmi téren hosszú távon biztonságban érezheti magát, csak meg kell tanulnia, hogy az e jegyben született ember nem képes a fenekén megülni sokáig, szétszórtságát és azt, hogy mindig más dologba kap bele, egyszerűen el kell fogadni, meg kell tanulni tolerálni, hisz ennek mindössze az az oka, hogy hajtja a kíváncsiság, mindent meg szeretne ismerni. Ez viszont egy igen jó tulajdonság abból a szempontból, hogy például imád utazni, világot látni, csak úgy szívja magába az új információkat és boldog, ha ezt megoszthatja valakivel. Kettősségéből fakadóan az Ikreknél tapasztalható, hogy egyik pillanatban adakozóak, bőkezűek, aztán a másik pillanatban úgy fogják a pénzt, mintha valakitől félteniük kellene. De ha ez a legrosszabb tulajdonsága, akkor azt igazán ki lehet bírni.

Ikrek (05.22 – 06.21) 2016 évben - Ez az év az Ikreknek nem egészen úgy indult, ahogy azt elképzelték, haragszanak az egész világra, nem érzik jól magukat a bőrükben. ez azonban nem tart sokáig, 2016 közepére már visszarendeződnek a dolgok. Az ősszel és 2016 elején kicsit jobban összeszedettebbnek kell lennie, hogy bírja a strapát, de anyagi körülményei olyan jól alakulnak, hogy ez némileg kompenzálja a fáradtságot. Persze ennek ellenére az egészségével többet kell törődni, legalább is azon a téren, hogy fizikailag jó állapotban tudja tartani magát. Kicsit több mozgásra lesz szüksége és több egészséges táplálékra, vitaminra. A szerelem terén az Ikrek ez év nyarán és 2016 januárjában számítsanak a legszebb időszakokra