Szerelmi horoszkóp 2018

2017\11\29

↓↓Heti horoszkóp 2018↓↓

Kattints ide a horoszkópod megtekintéséhez most >>>

Horoszkóp Horoszkóp 2018 Napi horoszkóp 2018 Heti horoszkóp 2018 Szerelmi horoszkóp 2018

2015\11\11

Szerelmi horoszkóp

Szerelmi horoszkóp 2016 – mit mutat a csillagjegyed a szerelem területén! Horoszkóp minden csillagjegyre!...

Szerző: Családi pótlék utalása2015. november 11.

Szerelmi horoszkóp Szerelmi előrejelzés 2016 Szerelmi horoszkóp 2016

2015\11\11

Kos szerelmi horoszkóp 2016

Kos horoszkóp 2016 - A Kosok eleme a Tűz, uralkodó bolygója a Mars mint a Kínai horoszkóp esetén. Többnyire jóindulatúan hiszékeny emberek, de ezzel egy időben harcias, határozott személyiségek is. Hatalmas energiatartalékokkal rendelkeznek, rossz esetben némi agresszivitás is tapasztalható, de ennek nem rosszindulat az alapja, inkább a visszafojtott és felhasználatlan erő. Nagyon sok Kos alkalmas az iránytó szerepre, elszántan küzd azért, ha lehetősége nyílik egy vezető pozíció megszerzésére és azt véghez is viszi.

Döntéseit rövid idő alatt és gyakran túlságosan is hirtelen hozza meg, ettől időnként meggondolatlannak tűnhet. Az biztos, hogy a Kos örökké tettre kész, jószívű és odaadó természet, kitűzött célját, álmait szinte minden esetben eléri és megvalósítja. Szókimondó, nem beszél mellé, ami a szívén, az a száján. A Kos legkedvesebb színei a narancs és a piros. A piros utal a Tűz elemre, mely szín szorosan összefügg a vággyal és a szerelemmel, hisz ezek színe.

Ez magyarázza a Kos lobbanékonyságát, hatalmas energiáját és eltántoríthatatlanságát. A Kost egy kudarc nem veti vissza, nem zuhan önsajnálatba vagy kétségbeesésbe, sőt inkább inspirálja, hogy legyőzze a nehézségeket. Persze ők is érző emberek, ráadásul nagyon mesterien képesek érzelmeiknek hangot adni és tudnak gyengédek is lenni. ha hatalomhoz jut, igen jól tud élni és bánni vele, dominanciájának itt veszi nagy hasznát. A narancs szín a másik, mely a Kos színe, ez az örökös fejlődni vágyás és az olthatatlan kíváncsiság színe, jó értelemben véve a tudományok, és általában minden új után. A narancsot kedvelők hirtelenségük mellett igen jószívűek és jóindulatúak, segítőkészek, jellemzően jókedvűek, tréfára kaphatók. A Kos egy igen kreatív személyiség, nem lehet mellette úgy elmenni, hogy ne vennénk észre.

Kos (március 21 – április 20) - 2016 évre

A Kosra meglepően változatos és igazán kellemes évek várnak, egyénisége, teste, lelke erőteljes átalakuláson fog keresztül menni. De jobban kell figyelnie egészségi állapotára, az év második részében már helyreáll az egyensúly. Anyagi helyzetében nem várhatóak nagyobb változások, lehetőségeinek csak munkabírása és kitartása szab határokat. A 2016-os évben a családi kapcsolatokon lesz nagy hangsúly, ezen a téren minden a legjobb irányban halad és folytatódni fog a tendencia 2016. során is. Az egyedülállók 2016 végére megtalálják azt a párt, aki viszonozza érzéseiket és révbe is érhetnek.

A Kos számára a horoszkóp 2016. szerint hoz majd egy két nehéz időszakot és azt sem árt észben tartani, hogy meglévő vagyonát óvatosan kezelje. Kétes üzletekbe semmiféleképpen nem szabad belemenni. A Kosok nagyon sokszor egyenes és nyílt viselkedést vesznek fel, ami abba torkollhat, hogy egyesek az üzleti életben megpróbálhatják kihasználni őket. A horoszkóp tanulmányozásával könnyen megelőzhetjük ezt a problémát, hiszen olyan gyenge pontokra is ráakadhatunk, amiket tudunk csiszolni. A csillagok viszont azt jövendölik erre az évre, hogy a munka és a befektetés meg fog térülni, hiszen nagyobb vagyonra fog szert tenni.

A Kosok nagyon szeretnek jót tenni, ezért kell alaposan átrágni azt, hogy hova fog kerülni az adomány, hogy ha adakozunk. A Kosnak az egészségügyi éve egy picit rossz lesz, nehéz fizikai és lelki állapotba fog kerülni, de ezen hamar túl fog jutni csak kitartás kell és sok vitamint kell szednie, hogy szervezete hamar regenerálódni tudjon. Az évnek nagyon nagy energiával és hihetetlen nagy erővel fog nekilátni, e miatt kell több energiát fordítania az egészségére és arra, hogy kipihent legyen. Mindenképpen karban kell tartania magát, hogy a hétköznapokban fel tudjon készülni az olyan esetekre amikor több erőforrást igénylő munkát kell végeznie. Az év elején kicsit hajlamos arra, hogy elnagyolja a dolgokat. A Kos nagyon céltudatos így, hogy ha kitűz egy bizonyos célt, akkor azt szinte biztos, hogy teljesíti és nagyon sokat belead így az üzleti életben is remekelni tud. Hogy ha a horoszkópra hallgat, akkor nagyon sikeres lehet és kimaradhat felesleges munkahelyi vitákból amit simán eltud kerülni.

Kos horoszkóp 2016 Szerelmi horoszkóp 2016

2015\11\11

Bika szerelmi horoszkóp 2016

Bika horoszkóp 2016 - A Bika a föld elembe tartozik, a Vénusz az uralkodó bolygója. Kitartó, céltudatos, hatalmas energiákkal, de ennek ellenére feltűnően nagy türelemmel és empátiával rendelkező személyiségjegyeket hordoz. Türelme szinte végtelen, minden körülmények között képes higgadt maradni. Az előfordul, hogy döntéshelyzetben csak lassan és nehézkesen képes elhatározni mit is tegyen, főleg, ha valami nagyobb változásról kell döntenie.

Az újat nehezen fogadja be, szereti a stabil, megszokott helyzeteket és dolgokat. A legtöbb Bika pártolja, szereti és gyakorolja a különféle művészeti ágakat, sőt ilyen közegben él igazán. A családját minden másnál fontosabbnak tartja, mindent megtesz és megteremt számukra. Könnyen esik a lustaság, kényelmesség csapdájába, de amikor magába néz, erőt merít és átlendül ezen. Párját, gyermekeit védelmezi és óvja igazi Bika módjára. Aki egy Bikával él együtt, annak feltétlenül tudnia kell, hogy mennyire imádja a családját, de egyet soha ne tegyen vele, meg se próbálja őt megváltoztatni, mert akkor menekülőre fogja.

Az időnkénti megújulásra Bika is képes, de kizárólag önerőből, ahogy az ő gusztusa és tempója engedi. Szeretni való és szerethető emberek, de meg kell tanulnia mérsékelni kicsit önmagát, hisz az élet nem habos torta, az akadályokat venni kell és aztán visszatérnek dolgok a megszokott kerékvágásba. A Bikáról mindenkinek a vörös szín jut eszébe, ami érthető, hiszen természetére ez a legjellemzőbb, az elszántság, a dac és persze a kitartási is. Azonban ami a Bika jegyben született embert leginkább megnyugtatja, és jó hatással van rá, forrongó természetét csillapítja, az a rózsaszín, a kék minden halványabb árnyalata és nagyon szereti a természetre jellemző színeket, mint a halványzöld. Soha ne vegyél egy Bikának piros ruhát, vagy vörös, piros színű ajándékot. természeténél fogva arra van ugyanis szüksége, hogy folyton lángoló, forrongó lelkét a finomabb dolgokkal csillapítsa, ezért hallgat szívesen finomabb zenéket, és általában igen kifinomult a szépérzéke.

Bika (április 21 – május 21) 2016 évre

A Bikának
2016 évben nem kell különösebben izgalmas, váratlan fordulatokkal számolnia, munkahelyi problémák nem lesznek, minden megy a rendes kerékvágásban. Kapcsolataira azonban jó lesz odafigyelni, ideje lenne megtanulni, hogy egy apró vita, vagy egyet nem értés miatt nem szabad felrúgni sem egy barátságot, sem egy párkapcsolatot, nem lehet mindig mindenben igaza. Az év végére és 2016 elejére már teljesen visszatalál önmagához, és ebben a kellemes állapotban a legfőbb elfoglaltsága az lesz, hogy otthonát, környezetét szépítse és még kellemesebbé tegye. Az egészsége fizikailag kielégítő lesz, de nagyon el fog fáradni ebben az időszakban, biztosítson időt a pihenésre, kikapcsolódásra.


A Bika horoszkópja
a pénzügyek terén azt sugallja, hogy óvatosnak kell lenni. Viszont nem kell aggódni, hiszen a Bika nagyon jól tudja kezelni a pénzügyeit és nem hoz elhamarkodott döntést ilyen téren. Nagyon nagy erőbedobással törekednek arra, hogy ne legyenek anyagi gondjaik, így szeretnek mindent megteremteni maguknak. Az év közepe nagyon jó alkalom arra, hogy fizetés emelést kérjen és megpróbálja a főnökét meggyőzni.


A 2016-os horoszkópja a Bikának nagyon biztató, hiszen nagyon nagy egészségügyi problémákkal nem fog küszködni és el tudja kerülni a nagy megbetegedéseket, így szerencsésnek mondható e területen is. A Bikáknak sokat kell pihenni és kikapcsolódni, valamint a táplálkozásukat is meg kell valamilyen szinten változtatni. Szervi betegségekre vagy egyéb problémára nem kell számítaniuk. A Bika nyílt és őszinte tud maradni mindenkivel szemben, ezért mind  magánéleti mind a munkahelyi problémákat nagyon jól fogja tudni kezelni. Az eddigi ellentétek a főnökével elsimulnak és nem kell aggódnia amiatt, hogy esetleg konfliktus helyzetek alakulhatnak ki.

Ezért tanácsoljuk hogy a horoszkóp alapján gondolja meg, hogy miként vág neki a következő évnek, hiszen ahogyan láthatja elég jól fog önnek alakulni az elkövetkezendő időszak és nincs mitől tartania, ha pedig egyedül érzi magát problémáival, akkor nyugodtan fordulhat tanácsért a családjához vagy ahhoz aki a legközelebb áll önhöz.

Bika horoszkóp 2016 Szerelmi horoszkóp 2016

2015\11\11

Ikrek szerelmi horoszkóp 2016

Ikrek horoszkóp 2016 - Az Ikrek igen összetett személyiség, ahogy azt a csillagjegy neve is tükrözi. Sokszor felsőbbrendűség érzete keríti őket hatalmukba, máskor pedig, úgy érezhetik, mintha valóban két személyiségük lenne. nem könnyű egy Iker szülöttnek a beilleszkedés, de persze mindezt meghatározza  az őket körülvevő társaság, a család és általában a környezet. Hallatlanul nagyon mozgékonyak, mintha minden nap 24 órát pihennének, és úgy kezdenének meg egy új napot.

A fáradtságot mintha nem is ismernék, és ez nem csak fizikai, de szellemi állapotukra és képességeikre is jellemző. Állandóan hajtja az Ikreket az új iránti kíváncsiság, majd ki csattannak a túltengő energiától. Nagy életművész, érzelmi élete is fizikai állapotához hasonlóan szerteágazó és sokszor kicsapongó lehet. Az ikrek jegyűek kedvenc és jellemző színe a barna, abból is a finomabb, melegebb változat. Ez van rájuk a legnagyobb hatással, szeretik magukat körülvenni barna színű tárgyakkal és szívesen öltöznek a barna különféle árnyalataiba. Az Ikrek a Levegő jegyébe tartoznak, ez magyarázza meg a barna színhez való kötődésüket. Kapcsolataikban könnyen mozognak, könnyedén ismerkednek és a legtöbbször megfontoltak, csak nagy ritka esetben engednek annak az érzésnek, hogy könnyelműen fejest ugorjanak kétes kimenetelű helyzetekbe. kiváló humorérzékkel bírnak az Ikrek, lételemük a viccelődés és a jó hangulat.

A kettősség persze itt is fellelhető, hiszen a jókedvű Ikreknél is gyakorta előfordulhat, hogy látszólag minden ok nélkül zárkózottá válnak, és problémáikat maguk akarják megoldani. Aki egy Ikreket választ párjául az érzelmi téren hosszú távon biztonságban érezheti magát, csak meg kell tanulnia, hogy az e jegyben született ember nem képes a fenekén megülni sokáig, szétszórtságát és azt, hogy mindig más dologba kap bele, egyszerűen el kell fogadni, meg kell tanulni tolerálni, hisz ennek mindössze az az oka, hogy hajtja a kíváncsiság, mindent meg szeretne ismerni. Ez viszont egy igen jó tulajdonság abból a szempontból, hogy például imád utazni, világot látni, csak úgy szívja magába az új információkat és boldog, ha ezt megoszthatja valakivel. Kettősségéből fakadóan az Ikreknél tapasztalható, hogy egyik pillanatban adakozóak, bőkezűek, aztán a másik pillanatban úgy fogják a pénzt, mintha valakitől félteniük kellene. De ha ez a legrosszabb tulajdonsága, akkor azt igazán ki lehet bírni.

Ikrek (05.22 – 06.21) 2016 évben - Ez az év az Ikreknek nem egészen úgy indult, ahogy azt elképzelték, haragszanak az egész világra, nem érzik jól magukat a bőrükben. ez azonban nem tart sokáig, 2016 közepére már visszarendeződnek a dolgok. Az ősszel és 2016 elején kicsit jobban összeszedettebbnek kell lennie, hogy bírja a strapát, de anyagi körülményei olyan jól alakulnak, hogy ez némileg kompenzálja a fáradtságot. Persze ennek ellenére az egészségével többet kell törődni, legalább is azon a téren, hogy fizikailag jó állapotban tudja tartani magát. Kicsit több mozgásra lesz szüksége és több egészséges táplálékra, vitaminra. A szerelem terén az Ikrek ez év nyarán és 2016 januárjában számítsanak a legszebb időszakokra

Ikrek horoszkóp 2016 Szerelmi horoszkóp 2016

2015\11\11

Rák szerelmi horoszkóp 2016

Rák horoszkóp 2016 - A Rák horoszkópú személyek eleme a Víz, uralkodó bolygójuk a Hold. A csillagjegyek között erre mondják, hogy a leginkább nőies jegyeket hordozó, mert egy életet át tudnak álmodozni, folyton az igazira várva ábrándjaiban merül el. Talán ezzel magyarázható épp, hogy amikor a Rák rátalál élete párjára, akkor szinte betegesen ragaszkodóvá válik, minden áron meg akarja tartani. E miatt ezek a személyek könnyen megbántódnak, sérülékenyek, viszont családjukat imádják, és nagyon szeretik otthonukat, melyet igen kellemessé és barátságossá varázsolnak.

Az élete csakis akkor kap értelmet, és válik kerekké, ha családban élhet. Külsőre, hűen a Vízhez mindig nyugodt, de a lelke és az érzelmei belül sokszor forrongnak. A Rákhoz legközelebb álló szín a zöld, amely pontosan arra utal, hogy ez az ember teljes vállszélességgel áll a viharokkal szemben, mint a sziklákat borító zöld moha, azonban belülről feszíti a kételkedés és néha a bizonytalanság. A zöld szín kedvelői általában igen erős személyiségek, ragaszkodnak a saját maguk által kialakított élethelyzethez, körülményekhez és ezt a környezetük előfordul, hogy nehezen érti és tolerálja, hiszen kicsit földhözragadtnak látszik. Azonban szeretetre méltó tulajdonságukkal ezt enyhítik, mert nagyon hűségesek, és ha révbe érnek, akkor érzelmileg abszolút kiegyensúlyozottak, megbízhatók. A Rák többnyire büszke, és e tulajdonsága a tetteiben is megnyilvánul, kiharcolják mások tiszteletét, cselekedeteiket ez motiválja leginkább. Talán ez abból adódik, hogy folytonosan vágynak a dicséretre és elismerésre, amiért persze állandóan tesz is, megdolgozik érte.

A Rák csillagjegy alatt született személy jó, ha nagy hangsúlyt fektet egészségére, mivel a gyakori megfelelni vágyása könnyen betegségben nyilvánulhat meg fizikai és érzelmi téren is. Hogy ezt el tudja kerülni, próbáljon többet pihenni, jobban megbízni a környezetében és ne az legyen minden gondolata, hogy cselekedetét milyen dicsőség, elismerés övezi majd, hiszen sokkal fontosabb, hogy jól érezze magát a bőrében. A változás jót hoz, ha igyekszik beilleszkedni, az nem meghunyászkodás, hisz a kellemes egymás mellett élés alapja a kölcsönös alkalmazkodás.

Rák (06.22 – 07.22) 2016 évben - Aki a Rák jegyében született, annak a legintenzívebb időszaka 2016 nyara és 2017 tavasza lesz az élete minden pontján. Ebben az időszakban anyagi helyzetük elérheti az áhított csúcspontot, igaz rendesen meg is dolgoznak érte. A családi események kicsit zsúfoltak lesznek, e miatt többször keveredhet párjával, gyermekeivel vitába, de mivel erre most már számíthatnak a Rákok, rá kell készülni és így könnyű lesz megelőzni. Aki most még egyedül él, az 2016 tavaszán elmondhatja, hogy megtalálta az igazi boldogságot, Szépen ki kell várni, nem érdemes a dolgok elébe menni.

A Ráknak a 2016-os év nagyon sok mindent tartogat és azt kell mondani, hogy elég szerencsés évnek néznek elébe. A pénzügyi szempontoknak a lehetősége határtalan lesz az ön számára, csak az ön előtt lebegő célt kell elérnie, viszont először anyagi körülményei között kell rendet rakni és minden anyagiakkal kapcsolatos ügyet át kell nézni, rendeznie kell azokat. Ebben az esztendőben több pénzre azaz fizetésre számíthat, csak legyen bátorsága odamenni a főnökéhez.

Hogy ha elszánja magát akkor csak így érheti el azt, amit kitűzött hiszen bátorság kell ahhoz, hogy megtegye a következő lépést. Minél több energiát fektetünk abba, hogy pénzt keressünk, annál több haszna lesz a végén. Igyekezzen minél több kapcsolatot kialakítani, hiszen így lehetőségeinek köre is jóval magasabb lesz mint eddig bármikor. Ez akár egy nagyon jó befektetéshez is vezethet a jövőben, hiszen soha nem tudhatja, hogy kivel hozza össze a sors.

A 2016-os évben az egészségi állapota a Rákoknak nem lesz valami egyszerű téma, hiszen sok felkészülést fog igényelni az, hogy kigyógyuljunk a betegségekből vagy elkerülje azt, hogy beleessen. A Rákok hangulatán nagyon sokat fog dobni az, hogy a családdal és a barátokkal elmennek kirándulni vagy egyéb tevékenységeket végezni., ami igazán kikapcsolja őket.

A C-vitamin lesz az egyik legfontosabb fegyver és védekező eszköz amivel ki tudja küszöbölni a problémákat. Párjával mindenképpen töltsön több időt, hogy ne kelljen a párjának a  hiányában szenvednie és, hogy jobban menjen a munka is. A Rákok éve lesz a 2016, hiszen nagyon jól fognak alakulni a munkával kapcsolatos dolgok. A kemény munkának most fog megjönni a gyümölcse.

Rák horoszkóp 2016 Szerelmi horoszkóp 2016

2015\11\11

Oroszlán szerelmes horoszkóp 2016

Oroszlán horoszkóp 2016 - Aki az Oroszlán jegyében született, az tisztában van azzal, hogy az élet legtöbb területén saját mag az, akire leginkább számíthat. Ezért alakul ki náluk az önfejlesztésre való igen nagy hajlam, melyet nagy erejükből táplálnak. E mellett fantasztikus akaraterővel bírnak, de elég zárkózottak is épp azért, mert saját fejlődésük áll célként a központban. Vigyáznia kell az Oroszlánnak, sokkal jobban kéne mások felé nyitni, hogy ne maradjon egyedül. Az önsajnálat és az önként vállalt magány megnehezíti a kapcsolatteremtést, lépje át saját korlátait, hogy kitágulhassanak a lehetőségei. Persze az oroszlánok nevükhöz méltóan nagy harcosként élik az életüket, ha vezető pozícióba kerülnek, kiválóan tudnak élni e lehetőséggel.

Humánus, önzetlen személyiségek, sosem kicsinyesek, kellően és nem mértéktelenül büszkék, ez teszi őket alkalmassá az irányításra. jellemüket leginkább az határozza meg, hogy a Tűz elembe tartoznak, uralkodó bolygójuk pedig a Nap. Kedvenc színe az Oroszlánnak az aranysárga, még kedvenc és számára hasznos gyógynövénye is ezt támasztja alá, hiszen ez a kamilla virág és a szintén aranysárga sáfrány. Szereti az erős illatokat is, mint a narancsolaj, vagy a gyömbér, kedvenc gyümölcse pedig a mandarin. érdekes megfigyelni, hogyan kapcsolódik, illetve hogyan mutatkozik meg ez a szép szín az oroszlán viselkedésében, hangulatában. A narancssárga és az arany szín – mert ez az Oroszlán másik kedves színe – szinte árasztja magából a melegséget, az odaadást, a dolgokhoz való optimista hozzáállás hangulatát. Ahogy az oroszlán, mint állatfajta szeret a magas szirttetőről büszkén, békésen szétnézni, és konstatálni, hogy minden rendben és, a dolgokat, eseményeket kellően uralma alatt képes tartani, úgy az e csillagjegy szülöttei is szeretik ezt az érzést és ez ad nekik további lendületet, erőt.

Oroszlán (07.23 – 08.23) 2016 évben - Talán az Oroszlánok néznek a két legszebb, legkellemesebb év elé, olyan jó passzban lesznek, hogy az lesz az érzésük, mintha a Nap is nekik kelne fel minden reggel. Remek lehetőségekkel találják szembe magukat az érzelmi, munkahelyi lehetőségek terén egyformán, de egészségileg is kirobbanó formában lesznek. Vigyázni kell azonban, hogy a nagy lendület ne csapjon át túlzásba, mert akkor elvész a varázs és ilyenkor az ember nehezebben is tudja kontrollálni magát. Amire oda kell azért figyelni az Oroszkán szülötteinek is, hogy családi, baráti kapcsolataira ne legyen rossz hatással a saját agy jóléte. Óriási energiáját ne a vitákban kamatoztassa, inkább tanuljon, ismerjen meg új dolgokat.

Az Oroszlán most is kitartó és állhatatos a munka kapcsán, és ez a nagy kitartás minden képen igen kedvező eredményeket hoz. Az oroszlán tündökölni fog 2016-ban, nem csak akaraterejével és elszántságával, hanem tehetsége és kreativitása is különösen magas fokon tud majd érvényesülni. Ez azért is fontos, mert életeleme az, hogy megbecsüljék és munkáját elismerjék, de e téren az év során nem is lehet majd panasza. Most a munka révén ráadásul nagyon sok új embert is meg fog ismerni és ebből nem csak tapasztalatilag, de lelkileg, szellemileg is remekül táplálkozhat.

Az, hogy a munkájában ilyen sikeres lesz, szépen viszi előre az Oroszlánt pénzügyeiben is. 2016-ban minden jel szerint végre lehetősége nyílik arra, hogy egy rég óta dédelgetett álmot megvalósítson, ami lehet egy új lakás vásárlása, de az is lehet, hogy egy rég óta tervezett üzletbe vág bele. Bármelyik ügylet kerül sorra, szinte már most biztosra vehető a siker és az, hogy pénzügyileg nagyon kedvező feltételekkel tudja tervét végrehajtani.

Ha Ön az Oroszlán jegyében született, akkor egész esztendőben nem fogja az orvosa látni, mert kiváló állapotban van és a sikerek is abban segítik, hogy az egészsége maradjon is ilyen jó. Mivel hangulata a kedvező események folytán állandóan megfelelő, nem lesz oka a félelemre, szorongásra, így semmi másra nem kell különösebben odafigyelnie csak arra, hogy ne hajszolja túl magát. Az rendben van, hogy érzi, ilyen lendületet ritkán kap az ember, de ha ez az egészség rovására megy, akkor nem tudja élvezni a sikereket. Minden napra jusson egy kis idő legalább, hogy saját magával törődni tudjon, ha másra nem, de egy órányi kis sétára mindenképp.

Oroszlán horoszkóp 2016 Szerelmi horoszkóp 2016

2015\11\11

Szűz szerelmi horoszkóp 2016

Szűz horoszkóp 2016 évre - A Szűz jegyében születettek gyakorta esnek abba a hibába, hogy nem képesek a szívükre hallgatni, mindent racionálisan akarnak megoldani, pedig néha szükségük lenne arra, hogy ne csak az észérveket sorakoztassák fel egy döntés során. Biztosan képesek rá, ha erre odafigyelnek, hiszen kiváló értelmi képességekkel, nagy tudással rendelkeznek, kimagaslóan okosak közülük sokan. Nem kell olyan nagyon alaposan a problémák mélyére ásni, illetve nem kell azokat addig vesézni, amíg nem azt az eredményt kapja, melyet szeretne vagy eltervezett. A változás mindig jó, nem kell a Szűznek ettől tartania, néha néha másnak is lehet igaza, ilyenkor hagyja magát meggyőzni. Ideje elfogadni azt a tényt, hogy nincs tökéletes ember, és  bajok forrása nem a tökéletlenség.

Ha ezt a Szűz megérti, akkor kevésbé lesz hajlamos az önsajnálatra is, ami lássuk be, nem egy szimpatikus dolog a környezete számára. Energiáit át kell csoportosítani, meg kell szokni azzal gazdálkodni, és ha ez sikerül, jóval több erőt fordíthat például továbbtanulásra, önképzésre, saját maga fejlődésére. Nem biztos, hogy mindig a legelső szempont az kell legyen, hogy mások javára tevékenykedik, ha valakinek ettől lesz jobb a véleménye Önről, akkor az régen rossz, sokkal fontosabb, hogy megtalálja a belső békéjét. Intelligenciája, jó felfogó képessége is utal arra, hogy a Föld elembe sorolt, uralkodó égiteste pedig a Merkúr. Kiváló logikája mellett rendkívül intuitív egyéniség a Szűz, és e miatt bizonyos kor elteltével képes tisztán látni azt, hogy pontosan azok az emberek szorulnak a segítségére, akiktől ő maga várta volna a támogatást. Ezt a helyzet csakúgy lehet tisztázni, ha veszi a bátorságot és őszintén megbeszéli családjával, párjával a dolgokat, hiszen kiváló felfogó és értelmi képességei biztosítják a tisztánlátást is. Mind Föld elemű csillagjegy, nagyon szereti a föld színeit, a zöldet, a kék különféle árnyalatát és a barnát is. A tengerkék szín például egy Szűznek növeli az önbizalmát, erőssé teszi, a zöld pedig támogatja, hogy megtalálja a dolgokban és önmagában is az egyensúlyt. A zöld a kékkel együtt azért is van jó hatással rá, mert kiváló nyugtató hatás érhető el velük az idegrendszerre nézve.

Szűz (08.24 – 09.23) 2016 évben - A Szűznek 2016-ban nagy kihívás lesz, hogy megtanulja a dolgokat a jó oldalukról nézni, és higgadt tudjon maradni a nehezebb helyzetekben, csak ez vezethet oda, hogy tisztán átlássa a problémákat és megtalálja a megfelelő megoldásokat. nem lesz könnyű ez a két esztendő, elképzelhető, hogy a családban valaki megbetegszik és segítségre szorul. A Szűz tudjuk, ilyen esetekben mindig tudja mi a dolga, így saját magára lehet kevesebb időt tud majd fordítani. de ahogy alkalom adódik rá, igyekezzen kihasználni és pihenni, feltöltődni. E közben viszont anyagi téren csupa jót várhat a Szűz a következő két évtől, szinte maguktól mennek a dolgok jó irányba, megtérül a sok befektetett munka.

A Szűz pénzügyek tekintetében nem kerül valami jó helyzetbe, nagyon sok bonyolult megoldandó kérdés fog , amire megoldást kell találni. Ne féljen tanácsot kérni egy okosabb vagy tapasztaltabb kollégától vagy baráttól, de lehet családtag is hiszen pénzügyi téren el kelhet mindenkitől a jó tanács. Az is előfordulhat, hogy érdemes lesz belefogni egy új vállalkozásba, viszont megfontolatlanul és meggondolatlanul nem szabad belekezdeni semmibe.

Nagyobb áldozatok nélkül neki lehet vágni az újításnak a Szűztől elvárható megfontoltsággal, ráadásul, ha áttanulmányozzuk a horoszkópot csak profitálhatunk belőle. A Szűznek elsősorban nem fizikai ápolásra van szükség, hanem lelkire. Sokszor fordul elő, hogy inkább a lelkét kell ápolni a Szűznek és erre ott vannak az emberi kapcsolatok, amiket nagyon jól fel tud használni. Nagyon sokat jelent, hogy ha kimozdul családdal vagy barátokkal, hiszen ez nagyon nagy feltöltődést jelenthet mind testi mind szellemi értelemben is.

Nagyon sok olyan Szűzzel futhatunk össze, akik nagyon keményen hajtanak, hogy elérjék céljaikat és álmaikat. Mivel az elszántság és a céltudatosság ott van, ezért nagyon sokan el is érik ezt a bizonyos célt. Az elismerésre feltűnően nagy igényük van, így ezt is keresik és üldözik az életben, hogy legyen valaki aki el tudja ismerni őket.

A Szüzek a munkájukat nagyon lelkiismeretesen ás átgondoltan fogják végezni 2016-ban ezért, hogy ha egy Szűzzel vagyunk kollégák akkor megnyugodhatunk, hiszen jellemükből fakad, hogy elvégezzék rendesen profi módon a rájuk osztott feladatokat.

Szűz horoszkóp 2016 Szerelmi horoszkóp 2016

2015\11\11

Mérleg szerelmi horoszkóp 2016

Mérleg horoszkóp 2016 - Ha a Mérleg jegyűeket pár szóban kellene jellemezni, ami először eszünkbe jut róluk, hogy kedves, szeretetreméltó, nagyon jó természetű személyek. Állandóan nevetnek, mosolyognak és ezzel igen jó légkört teremtenek maguk körül. Uralkodó bolygójuk a Vénusz, és a Levegő az elemük. Egy Mérleg mindig mindenki baját meghallgatja, de úgy, hogy arra oda is figyel, kiváló öltözködési stílussal rendelkezik, minden körülmények között igyekszik stílusos és elegáns lenni. Ki nem állhatja, ha valaki erőszakos, rámenős, ügyel ara, hogy elkerülje a konfliktushelyzeteket. Kommunikációs képessége is remek, könnyen teremt kapcsolatokat, sok barátja van.

Nem csoda, mivel társaságban, de akár párkapcsolatában is az az első, hogy kitalálja a másik gondolatát, hogy mit szeretne, amitől ő maga a legboldogabb, ha sikerül. Érthető módon egy Mérleget mindenki szeret, meg is becsülik és tisztelik kellemes tulajdonságai miatt. Érdekes módon vannak a Mérlegek között, akik nem annyira kiegyensúlyozottak, rájuk néha jellemző némi önzés, annak ellenére, hogy alapjaiban ők is tisztelik mások problémáit, mégis a sajátjukat tartják leginkább fontosnak. Azt persze ők is megtanulják az idő múlásával, hogy tiszteletet és megbecsülést csak akkor várhatnak el környezetüktől, amikor megtanulják, hogy lehet jól kommunikálni, ekkor majd tapasztalják, hogy mennyivel elfogadóbbak lesznek velük szemben az emberek. A Mérleg legjobban a pasztellszíneket szereti, abból is a kék és a zöld árnyalatait. A kéknek gyógyító, ellazító hatása van, a zöldnek pedig meg van az a kiváló tulajdonsága, hogy egyensúlyba hozza a dolgokat, az érzelmeket kiegyenlíti. A Vénusz hatására ezek a színek rengeteg nőiességet sugároznak, de egyúttal a kék a termékenységet is jelképezi.

Mérleg (09.24 – 10.23) 2016 évben - Hatalmas lendülettel indult a Mérleg 2016-os éve, ez jó darabig ki is tart, de ne hagyja, hogy ez a kapcsolatai rovására megy. Mert hiába szereti a Mérleg az egyedüllétet, azért ebből is lehet sok. Elég annyi magány, amire ahhoz van szüksége, hogy rendezze életében a kétséges ügyeket, aztán lehet nyitni. 2016 tavaszán és nyarán a barátai segítik is mindenben és ez nagyon jól fog esni. Egyes Mérlegeknek igen nehézkesen megy a pénz megfelelő beosztása, de 2016 nyarán majd ők is elmondhatják, hogy végérvényesen megtanulták a leckét és anyagi helyzetük kiváló átalakuláson megy keresztül. A Mérlegnek 2016 második felében kell alaposabban foglalkoznia egészségével, kicsit itt lesz az ideje lassítani és áttérni végre az egészségesebb életformára.

A Mérleg pénzügyei 2016 évben eléggé biztatóan és szerencsésen alakulnak, ami főként annak lesz köszönhető, hogy végre veszik a bátorságot és egészen új területeket is kipróbálnak. Ebben az évben több olyan lehetőség is adódik számukra, amellyel megnövelhetik esélyeiket a pénzkereset terén. Ha ügyesen ki tudja a Mérleg használni az adódó esélyeket és jól kamatoztatja tehetségét, akkor nagyon kellemes és megnyugtató év vár rá e szempontból.

A Mérlegek egészségét semmilyen komolyabb veszély nem fenyegeti ez év során, ami persze nem jelenti azt, hogy fél vállról kellene venni a testi – lelki és szellemi karbantartást, vagy szinten tartást. Erre mindenkinek szüksége van, akár milyen jó passzban érzi magát, hiszen a sok munka okozta stresszt és fizikai fáradalmakat valamivel mindenképp ellensúlyozni kell. Sok esetben a megelőzéssel és egy napi rövid edzéssel számtalan betegség eleve megelőzhető.

Munka szempontból sem lesz oka a Mérlegnek különösebb panaszra, az egyetlen dolog, ami e téren megnehezíti a dolgát, hogy eléggé nehezen tud beilleszkedni, alkalmazkodni egy új munkahelyi csapatba, környezetbe. Ha szerencsés lesz ebben is, akkor erre 2016-ban nem kerül sor, bár arra semmi garancia nincs, hogy a jelenlegi munkahelyén nem cserélődik ki a társaság egy része. A lényeg, hogy saját állása biztonságban legyen, ezért pedig érdemes egy kicsit jobban igazodni a netán változó körülményekhez is. A már rég óta kedvelt, ismert kollégákkal remek viszonyt ápol továbbra is a Mérleg, akiről egyébként köztudott, hogy empatikus és igen diplomatikus természet, így ha valami probléma is adódna, a munkatársai ezen át fogják segíteni.

Mérleg horoszkóp 2016 Szerelmi horoszkóp 2016