Halak szerelmi horoszkóp 2016

Halak horoszkóp 2016 - A Halak szülöttei talán a legönzetlenebb, legromantikusabb típusok minden csillagjegy közül. Épp e miatt életük során a legtöbb időt ábrándozások, álmodozások közepette töltik, de sajnos e miatt sokszor éri  őket csalódás is. Létük meghatározója, hogy állandó nyüzsgés vegye őket körül, akkor élnek, ha minden téren zajlik az élet körülöttük. A csalódásba kicsit mindig belehalnak, nem értik hogy történhet meg, hogy időnként a szerencse elpártol tőlük. A halak ragaszkodik megszokott környezetéhez, a vitát igyekszik elkerülni,igényli a nyugalmas megszokott kerékvágást, nem nagyon tudja tolerálni, ha ebből kizökkentik.

Sokan vannak a Halak között, akik valamely művészeti ágban találják meg életük célját, és a legtöbben humán beállítottságúak, sok festőt, zenészt, írót fedezhetünk fel, akik e csillagjegybe tartoznak. Az sem véletlen, hogy a Halak kedvenc színe az indigókék, a lila és a nyers zöld szín, melyeket a neptunuszi árnyalatok közé sorolhatunk és ezek legfőbb jellegzetessége, hogy megtanítják az embert arra, hogyan béküljön meg önmagával, hogy lesz képes szeretni saját magát, ez pedig a legjobb út a lelki béke és egyensúly felfedezéséhez. Az indigókék ezen felül spirituális tehetségre mutat rá és a szín szimbolizálja a megismerést is. A Halak nagyon kreatívak, és igen nagy érdeklődést mutatnak a pszichológiai tanok iránt. Elemük a Víz, uralkodó égitestük a Neptunusz, e miatt eredendően gyakran nem a megismerés,  hanem az érzelem fejt ki náluk erősebb hatást, de ha valakit megszeretnek, akkor a mellett kitartanak és őszinte, megbízható társra találnak bennük. A halak életében igen sok rossz tapasztalatot gyűjt be érzelmi szempontból, ép ezért nagyon megbecsüli, ha végre révbe ér és rátalál arra a párra, aki ugyan úgy becsüli őt. Ilyenkor hihetetlenül gyorsan ráérez arra, hogy mik az együttélés legfőbb szabályai, igyekszik a másikat jobban közel engedni magához és bíznia is könnyebb lesz ekkor.

Halak (02.20 – 03.20) 2016 évben - A Halak 2016 idején is kevéssé lesznek kaphatóak a változásra, a másokkal való kompromisszumokra, önfejűen és határozottan törnek a céljaik felé. Aki párkapcsolatban éli életét, annak nagyon rajta kell lenni, hogy a jó kapcsolat megmaradjon és kitartson, mert főleg mindketten elég fáradtak, kicsit fásultak, ideje lesz a kapcsolatot kicsit felrázni. Az a Hal azonban, aki eddig szingliként élt, óriási esélyekkel indulhat az évnek, mert ez év végén, de legkésőbb 2016 legelején rátalál a szerelem, A Halak egészsége szinten lesz tartva, de némileg többet kellene  törődni fizikai erőnlétükkel. Kis edzés, séta, vagy úszás nagyon jót tehet.

A 2016-os év lesz főleg igen szép és megnyugtató a Halak számára egészségüket tekintve, már az év elején megszületik az elhatározás, hogy sok szempontból új életet kezd és ezt nagyon szépen végre is tudja majd hajtani. Itt is megmutatkozik a Halak kitartó természete, személyiségének erőssége e téren is, mert ahogy azt elhatározza, egész évben nagyon erősen oda fog figyelni testi és lelki karbantartására, ettől pedig szellemileg és fizikailag is igen jó állapotba kerül.

Nem lesz változás a Halak életében és viselkedésében abban a tekintetben, hogy továbbra is munkájukban következetesek, rendre kitartóak és állhatatosak lesznek, talán e miatt is számolhatnak sokan közülük a ranglétrán való előbbre jutásra. A 2016-os év eléggé sokszor ad majd alkalmat számukra ahhoz, hogy közelebb kerüljenek egy jó pozícióhoz, sőt sokan a Halak közül elérhetik másik fő céljukat, hogy újabb foglalkozást, szakmát tanuljanak ki a meglévő mellé. Céljaik elérésében nem csak a közvetlen családtagjaikra, de a barátokra és munkatársakra is számíthatnak, akik mind elismerik képességeiket és kitartásukat.

Pénzügyekben is kecsegtető évet jósolnak a csillagok a Halaknak, a 2016-os év sokkal jobban indul, mint amire számít a Halak szülötte és ha ügyesen gazdálkodik, ritka jó évet zárhat majd. Egy dologra azonban nagyon kell figyelnie, mégpedig arra, hogy nehogy elszaladjon menet közben a ló, mert ugye tudjuk, hogy ami könnyen jön, az könnyen megy, ezért nagyon alaposan meg kell fontolni minden lépést, minden fillér helyét. Csak akkor szabad belevágni bár milyen ígéretes befektetésbe, ha ezzel nem teszi ki magát hatalmas kockázatnak.