Skorpió szerelmes horoszkóp 2016

Skorpió horoszkóp 2016 - A Víz jegyű Skorpiók uralkodó égiteste a Plútó, ebből adódóan legtöbbjük igen harmonikus egyéniség, imád élni és humánus természete révén nagy általánosságban jól megtalálja a hangot másokkal. Maximálisan megbízható, bármely titkunkat nyugodtan rábízhatjuk. Mindezek mellett ő maga lélekben nagyon könnyen sérül, még ha fizikailag hallatlanul erős is. Egy Skorpió híres önfeláldozásáról, lételem, hogy jót tegyen másokért, és e tulajdonságai miatta gyakran válik példaképpé.

A Skorpió színe a sötétvörös és a szürke, látszólag egymással két teljesen ellentétes szín, ez mutatja azt is, hogy gyakran keveredik saját magával ellentmondásba, a saját életét illetően lelkében hatalmas harcok dúlnak. Feltűnően érzékeny lelkületűek, és hallatlanul intuitív képességekkel rendelkeznek. A Skorpiót nincs ember, aki el tudná tántorítani a kitűzött céltól, tűzön - vízen átverekszi magát, sosem adja fel. Ez óriási akaraterőre vall, és e mellett a bennük dúló szenvedélyek is hatalmasak. Olyanok, mint az örökmozgók, sőt kifejezetten keresik a kihívásokat, a megmérettetéseket, mert ez tartja őket életben. Sok Skorpiónál megfigyelhető, hogy mennyire a végletek embere, előfordul, hogy ha feszült helyzetbe kerülnek, azonnal reagálnak és igen durván, gátlástalanul. A kedves színeihez hűen a Skorpió kedvenc köve a malachit és a topáz, valamint a gránit. Létfontosságú számára, hogy luxus körülmények között éljen, ezt meg is teremti a elsősorban a maga, de persze családja számára is. Kiváló pénzügyi szakemberek találhatók e jegy szülöttei között, de vannak köztük ügyvédek, orvosok is sokan. Miután alaptermészete rejtélyessége mellett barátságos és szenvedélyes, így a Skorpiót vagy imádják, vagy gyűlölik, de tudjuk, a kettő nem áll olyan messze egymástól.

Skorpió (10.24. - 11.22.) 2016 évben - Tudjuk, hogy a Skorpió egy igen különleges személyiség, nagyon jó barát, de üzleti ügyekben kő kemény tud lenni. Jó lesz, ha ez év második felében óvatosabb és kicsit visszafogottabb lesz, a rosszakarók ne érjenek célt. Barátai persze változatlanul segítik és kitartanak mellette, ahogy az elkötelezett Skorpiók párkapcsolatában sem várható ebben a két évben különösebb változás. Most az lesz a legjobb, ha eddig megszerzett tapasztalatai és bölcsességét életmódjából fakadóan elé hullámzó lesz, de 2016 nyarára már stabilnak érzi magát minden téren. Arra kell figyelnie a Skorpiónak, hogy e két esztendőben minden adódó lehetőséget használjon ki a pihenésre.

A Skorpió a 2016-os horoszkóp szerint az, aki folyamatosan megy előre az úton és jó érzéke van a pénzügyekhez, ebben az évben szép pénzt gyűjthet össze. Könnyedén fogja kezelni ezt a pénzt ebben az időszakban, viszont ez nem azonos azzal, hogy el kéne könnyelműsködni a helyzetet. Viszont a csillagok arra utalnak, hogy minden remekül fog menni. Az üzleti életre nagyobb figyelmet kell majd fordítania és a kölcsönöket érdemes szinte minden irányból elkerülnie, hiszen egy esetleges adósságba nem éri meg belehajszolnia magát. A lényeg az, hogy minél többet tudjon félretenni és megtakarítani. A Skorpió nagyon jó szívű, ezért nagyon szívesen adakozik.

A Skorpió a rettentően jó regenerálódó képességét tudja majd kamatoztatni az egészségével kapcsolatban. Hihetetlenül nagy ellenálló képesség a jellemző rá, azonban érdemes őt támogatni és mindenben segíteni, hogy a lehető legkevesebbet kelljen azzal törődnie, hogy milyen segítségre legyen szüksége. Nem fogja a végletekig gyötörni magát a munkával, hiszen a Skorpiók nagyon jól fel tudják állítani a sorrendeket és be tudják úgy osztani az idejüket, hogy ne kelljen nagyon sokat dolgozniuk, ennek ellenére kiválóan tudnak érvényesülni. Amikor teheti a Skorpió űzzön mindenféle sportot, hogy a legjobb formában lehessen és ne kelljen punnyadnia. Amikor van lehetőség, azt mindenképpen ki kell használnia, hogy nyerhessen belőle.

Munka téren a Skorpió egy olyan évre számíthat 2016-ban, amikor nagyon nagy fejlődési lehetőség várja és ennek tekintetében megkérdőjelezhetetlen lesz egy olyan irányba való haladás, ahol kamatoztatni tudja majd minden olyan tapasztalatát, amit szerzett. A vitákat viszont kerülje el hiszen a stresszes helyzetek nem vezetnek sehova és csak fölöslegesen kiveszik önből az energiát.