Vízöntő szerelmi horoszkóp 2016

Vízöntő horoszkóp 2016 - Ha Vízöntő vagy, a te uralkodó bolygód az Uránusz, elemed pedig a Levegő. Ebből már látható is, hogy aki a Vízöntő csillagjegybe tartozik, az egy különösen empatikus, humánus személyiség, ahol tud, segít másokon. Őszintesége rendíthetetlen, ezért nem is kertel, a véleményét mindig elmondja, mert úgy gondolja, ezzel segíthet a legtöbbet annak, aki kéri tanácsát. Gyakran találunk e csillagjegy alatt született feltalálókat, tudósokat, sőt olyan egyéneket, akik kimagasló közösségi munkát végeznek. Ha megnézzük a Vízöntő környezetét, azt láthatjuk, hogy akkor érzi magát elemében, ha különc, különleges emberek társaságát élvezheti, és igyekszik ilyenkor is ő maga állni a középpontban.

Kiváló szónok, szereti, ha figyelnek rá és átadhatja tudását. Ami kevésbé szimpatikus, de habitusából adódik, hogy szereti, ha uralkodhat mások felett, ettől életének érzelmi része nehézkessé, akadozóvá válhat. Sokszor megesik, hogy hirtelen döntéseket hoznak, képesek kapcsolataikat egy kósza ötlettől vezérelve akár azonnal felrúgni úgy, hogy soha többet nem tekintenek vissza. A Vízöntő szereti a türkiz színárnyalatot, ami a béke jelképe. Ez a szín, amely megnyugtatja elméjét és szívét egyformán, és ennek hatására képes összeszedni, rendszerezni gondolatait. Ha türkizbe öltözik, ilyen színű tárgyakkal veszi magát körül, akkor a Vízöntő képes magát elengedni, mert oldódik a stressz és még az álma is nyugodtabb lesz.

Vízöntő (01.21 – 02.19) 2016 évben - A Vízöntő érzi már elég régóta, hogy sokkal többet kellene saját magával törődnie, ennek most 2016-ban elérkezik az ideje mindenképp. Ez év első felében gyakran jár társaságba, amit nagyon helyesen tesz, ideje építeni és szélesíteni a kapcsolatokat, és megszabadulni a terhesnek érzett felesleges kötöttségektől, elköteleződésektől. Szinte elébe szalad a minél színesebb és veszélyesebb kalandoknak, így már hatalmas élményekkel lesz gazdagabb. E közben úgy látszik, szembejön valaki, aki gyökerestől megváltoztatja az életét, amire már alig várt a Vízöntő. Egészség, pénz terén kiegyensúlyozott két év várható, gyűjtse a szép emlékeket és alakítsa életét, ahogy jól esik, most ennek van itt az ideje.

Az egészség tekintetében a Vízöntő horoszkóp 2016-os változata alapján arra lehet majd számítani, hogy az elmúlt időszakkal ellentétben most jobban fogja a sarat állni és a bioritmusa is egyensúlyba fog kerülni. Ráadásul az általános közérzete is visszaáll a rendes ritmusba. Viszont mindenképpen ki kell mozdulnia és kirándulnia, töltse az idejét amikor csak lehet a családjával. A Vízöntő jegyűek hajlamosabbak lehetnek a magasabb vérnyomásra. Erre nagyon jó gyógymód, ha minél többet tartózkodik a szabad levegőn.

A munkát tekintve a Vízöntő 2016-ban már most bátran számíthat a kellemes meglepetésre, mert a csillagok állása nagyon jó előjeleket mutat. Képességeit lehetősége lesz megmutatnia és a tudását is sokkal jobban fogja tudni fejleszteni, mint eddig. Ennek pedig olyan következményei lesznek, melyek kedvező anyagi vonzattal fognak járni, így élvezheti tudásának gyümölcsét. Az elégedetlen Vízöntők egy új munkahely megszerzésére fognak lehetőséget kapni, mégpedig olyan körülmények között, ahol a szakértelmét és a hozzáértését nagyobb magaslatokban tudja gyakorolni. Az aki beosztottként dolgozik és a főnökével nem jön ki olyan jól, igyekezzen nagyobb türelmet gyakorolni és tanúsítani a főnöke felé és így talán elkerülhetőek a konfliktusok. Ezt főleg akkor tegye meg, ha szereti azt amit csinál és szereti a munkakörét. A feltörő kedélyeket és kedv hullámokat érdemes visszább szorítani egy kicsit, nehogy konfliktus legyen belőle. Hiszen nem szabad idejét veszekedésre és vitára pazarolnia, se az energiáját.

A Vízöntő pénzügye a következőképpen fog alakulni. Sorozatos sikerekre számíthat és a céljait nagyon jól realizálni tudja ebben az időszakban. Egy kicsit nehezen fog beindulni az év és lehet egy kis elégedetlenség, de minden jóra fog fordulni. Az év közepe környékén már nem csak elégedett lehet a fizetésével, de olyan jó alakulhatnak az üzleti dolgai, hogy már egy kis nyereséget is elkönyvelhet magának.